×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine weer aan het werk

  Hertogin van Cambridge bij ontvangst president Singapore

  Catherine weer aan het werk

  Catherine is voor het eerst sinds de bekendmaking van haar tweede zwangerschap weer aan het werk gegaan. Ze was dinsdag samen met haar echtgenoot prins William in een hotel in Londen voor het bezoek van de president van Singapore, schrijft The Telegraph.


  De hertogin van Cambridge is nu ongeveer 12 weken zwanger. De afgelopen 6 weken kon zij haar officiële verplichtingen niet nakomen, omdat ze net als aan het begin van haar eerste zwangerschap leed aan een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Daarom zag het Koninklijk Huis zich ook dit keer genoodzaakt al in een vroeg stadium bekend te maken dat Catherine in verwachting is.

  De hertogin droeg dinsdag een zilveren jas van Alexander McQueen en een hoed van Jane Taylor. Ze heette samen met haar echtgenoot de president en zijn vrouw welkom in het Verenigd Koninkrijk. Daarna volgde een ceremonie op de paradeplaats Horse Guards Parade.

  Eerste staatsbezoek

  De 74-jarige Tony Tan Keng Yam is het eerste staatshoofd van Singapore dat een staatsbezoek brengt aan het Verenigd Koninkrijk. Hij blijft vier dagen. De laatste keer dat de paren elkaar ontmoetten, was naar verluidt in 2012. Toen gingen William en Catherine op bezoek in Singapore.

  Maandag werd bekend dat Catherine in april is uitgerekend van haar tweede kind. Zoon George werd in juli 2013 geboren.

  21 oktober 2014 - 14:09