×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine volgde dure kookcursus

  Hertogin van Cambridge op kookles met tv-chef

  Catherine volgde dure kookcursus

  Catherine, hertogin van Cambridge, heeft kooklessen gevolgd. Dat zegt tv-chef Rachel Khoo, die bij haar in de klas zat. Catherine volgde een cursus van twee weken bij Leiths kookschool.


  Khoo, bekend van de kookshow The Little Paris Kitchen van de BBC, hielp de vrouw van prins William zelfs om te slagen, zo schrijft The Telegraph. "Kate was een paar dagen ziek, dus heb ik aantekeningen bijgehouden voor haar. Ze is heel aardig, maar wel op zichzelf", aldus Khoo. Catherine is niet de enige in de familie die haar kookkunsten liet bijspijkeren: zus Pippa Middleton volgde een kookcursus bij The Grange in Frome.

  De lessen die Catherine volgde waren niet goedkoop: deelnemers betalen ruim 2000 euro voor twee weken naar de school in West-Londen.

  16 juli 2014 - 10:34