×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine viert feest met jarige scouts

  Catherine viert feest met jarige scouts

  Catherine, hertogin van Cambridge, heeft woensdag het verjaardagsfeest van de scouting gevierd. De echtgenote van de Britse prins William ging in North Wootton langs bij een scoutingvereniging.


  Kate nam deel aan spelletjes en versierde cupcakes met de 24 jongens en meisjes, allemaal tussen de acht en tien jaar oud. Ook schoof ze aan bij een lesje ehbo. De hertogin liet een van de scouts en mitella aanleggen. “Dat was heel leuk, ik was de enige die dat mocht doen”, zei de negenjarige Dylan achteraf tegen de aanwezige pers. “Ze zei dat ik het heel goed deed.”

  Tijdens de activiteiten had Kate tijd voor korte gesprekjes met de kinderen, die vooral geïnteresseerd waren in prins George en prinses Charlotte. Kate vertelde dat George al een tijdje paardrijles heeft, het driejarige kereltje rijdt op een pony die Moo Moo heet. Het prinsje en zijn negentien maanden oude zusje kregen teddyberen met een scoutinguniform.

  Kate sprak ook een van de vrijwilligers, die vertelde dat haar bezoek ‘het beste cadeau was’ voor de scoutingvereniging, die vrijdag precies honderd jaar bestaat. “Dit vergeten ze nooit meer.” Het jubileum van de scouting wordt in het hele Verenigd Koninkrijk gevierd, honderden scouts leggen deze week opnieuw hun belofte af.

  Tonight the Duchess of Cambridge visited a special Cub Scout Pack Meeting to celebrate the 100th birthday of The Cubs! HRH was met by Pack Leader Hazel and joined the 24 Cubs as they played games and focused on looking after yourself and others, as well as celebrating 100years of The Cubs. The Duchess joined in with parachute games, cup or 'cub' cake-icing, a well-being session and an important lesson in first aid. The special Pack Meeting ended with everyone joining together to sing Happy Birthday and renewing their Cub Promise, which 160,000 Cubs across the UK will do this week on the 16th December which marks the exact day 100 years before that the Cubs began. What a great Pack Meeting and a great celebration for all the Cubs involved! PA

  Een foto die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

  15 december 2016 - 12:28