×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine vergat haar camera

  Catherine vergat haar camera

  Prins William en zijn vrouw Catherine hadden graag zelf willen fotograferen tijdens hun reis naar Bhutan in april. Kate heeft er spijt van dat ze haar camera niet bij zich had tijdens een adembenemende trektocht.


  De 34-jarige hertogin van Cambridge is dol op fotograferen en baalde ervan dat ze haar apparatuur niet bij de hand had tijdens een lange wandeling in het berglandschap, onthult fotograaf Samir Hussein. ''Tijdens de wandeling maakten we foto's van het koppel, waarbij zij grappend opmerkte dat ze graag haar eigen camera bij zich had gehad. Ze vertelde dat ze haar camera was vergeten. Op de top had ze graag zelf ook foto's willen schieten''', aldus Hussein.

  William en Kate maakten een stevige trektocht naar het boeddhistische klooster Taktshang. Het klooster, dat tegen de rotsen is gebouwd en zevenhonderd meter boven de Parovallei hangt, is alleen te voet of per ezel te bereiken. William en Kate deden drie uur over de expeditie naar het klooster dat ook wel het tijgersnest wordt genoemd.

  Hussein: ''We spraken elkaar over hoe belangrijk het is om belangrijke momenten als deze te koesteren. Ze noemde het een tocht die je maar eenmaal in je leven maakt. We vertelden haar dat wij genoeg foto's hadden, maar ze wilde ook zelf fotografen. Ze is erg geïnteresseerd in fotografie."

  29 juli 2016 - 13:38