×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: Catherine vandaag niet mee met wegbrengen zoon

  VIDEO: Catherine vandaag niet mee met wegbrengen zoon

  Het Britse prinsje George moet het op zijn eerste schooldag stellen zonder zijn moeder Catherine. Kensington Palace laat op social media weten dat de prins door alleen zijn vader wordt weggebracht vandaag.


  Het stel kondigde maandag aan dat zij een kindje verwachten. William zei eerder deze week alle afspraken van Catherine af. Zij heeft, net als tijdens haar zwangerschap van prins George en prinses Charlotte, last van ernstige ochtendmisselijkheid.

  Vooraf werd er al gespeculeerd over het mogelijk afwezig zijn van Catherine bij deze belangrijke dag voor het gezin: 'Het is zeer onwaarschijnlijk dat ze meegaat. De hertogin zou niets liever willen omdat het een grote dag is voor haar zoon, maar ze is deze week heel erg ziek,' vertelde een bron binnen het paleis.

  George gaat donderdag voor het eerst naar de Thomas’s Battersea School, vlakbij Kensington Palace, waar het gezin deze zomer definitief zijn intrek nam. De klasgenootjes van het prinsje leren de kleuter kennen als George Cambridge. Dat bleek donderdag, toen hij voor het eerst naar de Thomas’s Battersea School ging. 

  Britse media braken zich de afgelopen maanden het hoofd over onder welke achternaam George aan zijn schoolloopbaan zou beginnen. Het prinsje heeft eigenlijk geen achternaam: 'Leden van de Britse koninklijke familie kunnen de naam van het koningshuis gebruiken of een achternaam en die hoeven niet altijd hetzelfde te zijn,' luidt uitleg op de website van het koningshuis.

  William en Catherine kozen voor Cambridge, naar hun titel hertog/hertogin van Cambridge.

   

  7 september 2017 - 09:49