×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine sluit bezoek in Nederland af

  Catherine sluit bezoek in Nederland af

  Met een bezoek aan de Bouwkeet in Rotterdam heeft de hertogin van Cambridge dinsdag haar bezoek aan Nederland afgesloten. Deze visite begon met een lunch met koning Willem-Alexander in Wassenaar, gevolgd door een bezoek aan het Mauritshuis in Den Haag.


  In Rotterdam bezocht Catherine op eigen initiatief de 'makerspace' de Bouwkeet van de wijk Bospolder-Tussendijken. Dat is een openbare werkplaats waar iedereen uit de buurt hout- en metaal kan bewerken, maar ook kan werken met hypermoderne 3D-printers en computergestuurde lasersnijders.

  Na de ontvangst door burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam en een uitgebreide uitleg nam Kate een kijkje bij het project Repareer een fiets, waarbij kinderen oude fietsen pimpen.

  11 oktober 2016 - 20:09