×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine shopt in outletcenter

  Hertogin van Cambridge op zoek naar kleertjes voor George

  Catherine shopt in outletcenter

  Catherine, de echtgenote van prins William, wordt regelmatig geroemd om haar outfits. Al eerder bewees ze dat ze niet alleen maar onbetaalbare designerkleding in haar kast heeft hangen en volgens Express is Catherine nu ook gespot in Bicester Village, een winkelcentrum met outletstores.


  In een van de winkels zou ze hebben gezocht naar kleertjes voor de 1-jarige prins George. Volgens Express keek ze voor het jongetje onder meer naar een pyjama van het Franse merk Lacoste. De hertogin van Cambridge zou daarnaast ook in de rekken van afgeprijsde kleding van Ralph Lauren, Temperley en Gucci hebben gesnuffeld.

  Afgelopen weekend zouden haar aankopen bij haar thuis, in Kensington Palace, zijn bezorgd. De krant schrijft dat verschillende mensen die ook aan het winkelen waren verrast reageerden. Op Twitter kwamen veel berichtjes voorbij waarin mensen vertelden dat ze blij waren om Catherine te zien.

  14 augustus 2014 - 14:19