×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine schrijft emotionele brief

  Hertogin vraagt aandacht voor hospiceweek

  Catherine schrijft emotionele brief

  Catherine, de hertogin van Cambridge, heeft een emotionele brief geschreven om steun te vragen voor de hospiceweek (11-17 mei) voor kinderen in haar land. "Elk moment is kostbaar voor de families van kinderen met levensbeperkende aandoeningen en elke herinnering moet worden gekoesterd en gevierd", schrijft de hertogin.


  Catherine is beschermvrouw van een Britse organisatie voor kinderhospices en hoopt met haar brief aandacht te genereren voor de ongeveer 49.000 Britse kinderen met levensbeperkende of levensbedreigende aandoeningen. "Kinderhospices doen er alles aan om mooie momenten te creëren in de zwaarste tijd die een gezin kan doormaken."

  De vrouw van prins William beviel op 2 mei van haar tweede kind, dochter Charlotte.

  Hieronder is de brief te lezen:

  11 mei 2015 - 16:06