×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine opent liefdadigheidswinkel

  Hertogin van Cambridge praat met vrijwilligers

  Catherine opent liefdadigheidswinkel

  Catherine, de Hertogin van Cambridge, is vrijdag naar Holt gereisd voor het goede doel. Als beschermvrouwe van het East Anglia Kinderhospice had zij de eer om een kringloopwinkel te openen.


  De hertogin werd opgewacht door tientallen jongeren die buiten de winkel stonden te juichen en met vlaggetjes zwaaiden. Het regende, maar dat leek de hertogin niet te deren.

  De 34-jarige Catherine kreeg een rondleiding van de winkelbaas en werd voorgesteld aan vrijwilligers. Ze kreeg te horen welke belangrijke rol de winkel speelt bij het inzamelen van geld voor goede doelen.

  18 maart 2016 - 13:13