×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine ontmoet pleegouders en pleegkinderen

  Tijdens evenement The Fostering Network

  Catherine ontmoet pleegouders en pleegkinderen

  De zwangere Catherine was vrijdag opnieuw op pad. De hertogin van Cambridge was aanwezig bij een evenement van The Fostering Network in het noorden van Londen, waar ze pleegouders en -kinderen ontmoette.


  Het bezoek was Catherine's tweede openbare optreden dit jaar. Ze is weliswaar geen beschermvrouwe van de organisatie, maar het goede doel past volgens Daily Mail wel goed bij haar eigen interesses. Ze is namelijk altijd begaan met het welzijn van kinderen.

  De hertogin van Cambridge werd tijdens haar bezoek voorgesteld aan een groep pleegouders. Ook sprak ze met jongeren die recent hun pleeggezinnen hebben verlaten. Ze kon tijdens de besprekingen genieten van cupcakes en brownies die pleegkinderen voor haar hadden gebakken.

  "Ik heb veel over pleeggezinnen gehoord. Ik vind het echt geweldig dat ik nu de kans heb om met jullie te praten", citeert Daily Mail de echtgenote van prins William. Veel gezinnen die ze ontmoette hebben jarenlang ervaring met pleegkinderen in diverse leeftijden.

  16 januari 2015 - 15:06