×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine onthult een van Louis’ eerste woordjes

  Kleine fan van The Great British Bake Off

  Catherine onthult een van Louis’ eerste woordjes

  Prins Louis is nog maar een jaar, maar kent nu al de naam van de Britse baklegende Mary Berry.


  Haar voornaam is een van de eerste woordjes van het jongste kind van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine. Dat vertelt de hertogin van Cambridge in een speciale kerstuitzending. In de show, die maandag te zien is op de BBC, vormt het koppel een team met Berry, die onder anderen bekend is als jurylid van The Great British Bake Off.

  Dat ‘Mary’ een van de eerste woorden is die Louis (1) uitsprak, is volgens zijn moeder niet verwonderlijk. “Precies op zijn ooghoogte staan al mijn kookboeken in de kast”, vertelt ze tegen Berry. “En kinderen zijn allemaal enorm gefascineerd door gezichten. Jouw gezicht staat op al je kookboeken.” Volgens Catherine zou hij Berry ongetwijfeld herkennen als hij haar zou zien. “‘Dat is Mary Berry’, zou hij zeggen.”

  In A Berry Royal Christmas zal Mary met hulp van Catherine en William een aantal van haar favoriete kerstgerechten bereiden. Met de hapjes wil het drietal vrijwilligers van een aantal liefdadigheidsinstellingen bedanken die tijdens de kerstperiode klaarstaan voor mensen die hulp nodig hebben.

  15 december 2019 - 11:58