×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine niet in het zwart bij BAFTA’s

  Catherine niet in het zwart bij BAFTA’s

  Prins William en zijn vrouw Catherine waren zondagavond bij de jaarlijkse uitreiking van de BAFTA’s, de Britse filmprijzen. Catherine is vandaag het gesprek van de dag omdat ze niet in het zwart gekleed was.


  De hertogin heeft gekozen voor een donkergroene jurk. en dat terwijl bijna alle sterren in het zwart gekleed waren om hun steun te betuigen aan de actrices die de #metoo-discussie hebben ontketend. 

  De dresscode is voor Catherine een lastige zaak, meldt New York Daily News. Als lid van het koninklijk huis mag ze geen politiek getinte statements maken. Ook niet voor een, volgens velen, goede zaak als een statement tegen seksueel geweld.

  19 februari 2018 - 09:25