×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine niet goed in poolbiljart

  Catherine niet goed in poolbiljart

  Catherine, hertogin van Cambridge, kan nog wel een lesje poolbiljart gebruiken. Dat werd woensdag duidelijk tijdens een bezoek van de echtgenote van prins William aan twee projecten in Wales. Beide initiatieven zetten zich in voor geestelijke gezondheidszorg van jongeren.


  In Torfaen bezocht Catherine MIST, een project dat bijzondere aandacht heeft voor kinderen in pleeggezinnen. Daar pakte de hertogin een biljartkeu op. “Ze was verschrikkelijk!”, grapte de vijftienjarige Craig Davies ten overstaan van de aanwezige pers.

  Catherine leek hem gelijk te geven en bood haar excuses aan nadat ze er niet in slaagde een bal van de tafel te spelen. Desondanks maakte de hertogin een diepe indruk op Craig en de andere aanwezige jongeren. “Ze was echt geïnteresseerd in ons.”

  Tijdens haar bezoek aan een Family Intervention Team (FIT) in Caerphilly leerde Catherine meer over het werken met kinderen met emotionele en gedragsproblemen. De hertogin woonde een therapiesessie bij, die als doel heeft ouders meer inzicht te geven in het gedrag van hun kind.

  Zowel in Torfaen als Caerphilly werd Catherine opgewacht door inwoners die hoopten een glimp op te vangen van de 35-jarige hertogin. Veel kinderen hadden bloemen meegenomen voor Williams vrouw.

  22 februari 2017 - 23:53