×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine naar Maritiem Museum

  Bezoek in het teken van zeilwedstrijd

  Catherine naar Maritiem Museum

  Catherine, de vrouw van prins William, bracht dinsdagmorgen een bezoek aan het Maritiem Museum in Greenwich. Dit uitje stond in het teken van de America's Cup, een zeilwedstrijd die in 2017 gehouden zal worden.


  Op de website van Daily Mail staan foto's van het bezoek. Naast de hertogin van Cambridge was ook Olympisch zeilkampioen Ben Ainslie bij de bijeenkomst aanwezig. Hij probeert een team van zeilers en sponsoren bij elkaar te krijgen voor de America's Cup. Toen Catherine aankwam bij het museum stond er al een flinke menigte met wapperende vlaggetjes op haar te wachten.

  Catherine is volgens de krant een groot zeilfanaat, ze leerde de sport al als klein meisje. Tijdens haar bezoek had Catherine een jurkje aan van Jaeger. Volgens Daily Mail had de hertogin van Cambridge het jurkje met zorg uitgezocht, het was namelijk in de marine-kleuren, blauw en wit.

  10 juni 2014 - 14:04