×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine looft werk kinderhospices in video

  Catherine looft werk kinderhospices in video

  Catherine, de hertogin van Cambridge, vestigt met een nieuwe video op YouTube de aandacht op de week van kinderhospices die maandag in het Verenigd Koninkrijk is begonnen.


  De video is eerder dit jaar opgenomen toen ze een bezoek bracht aan het kindhospice in Quidenham. Kate is sinds 2013 beschermvrouwe van de organisatie East Anglia's Children's Hospices (EACH). Kinderen met een korte levensverwachting en hun ouders krijgen steun van EACH.

  ''Voor alle ouders die krijgen te horen dat hun kind jong kan sterven is dat een van de moeilijkste boodschappen die je kan ondervinden'', zegt Catherine. ''Iemand die je op professionele wijze helpt dit nieuws te verwerken kan een enorm verschil maken. Het kan gezinnen helpen het beste te halen uit de kostbare tijd die ze samen hebben."

  Vitaal

  ''Voor deze gezinnen zijn professionele verzorging en steun van vitaal belang en dat is wat kinderhospices bieden'', zegt de echtgenote van prins William. ''Ze leveren eersteklas zorg in een veilige omgeving die zoveel als mogelijk voelt als thuis, vol kleur, warmte, liefde en ondersteuning. Vandaag begint de week van de kinderhospices. Ik hoop dat u met mij toegewijde medewerkers en vrijwilligers in de schijnwerpers zet. Het werk wat ze doen is buitengewoon en maakt echt een wereld van verschil."

  In het Verenigd Koninkrijk bevinden zich 54 kinderhospices. Catherine bezoekt ze met regelmaat.

  22 mei 2017 - 10:59