×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Williem en Kate reizen door naar New Delhi

  Catherine kan gedachten aan zoon George niet loslaten in India

  Williem en Kate reizen door naar New Delhi

  Geblinddoekt typen in braïlle, een pittige snack maken en een Formule 1-simulator testen. Prins William en zijn echtgenote Kate hebben in Mumbai kennisgemaakt met verschillende projecten. Het Britse paar bezocht voordat het doorreisde naar New Delhi The Social, een café en samenwerkingsplaats.


  William en Kate maakten in een uur tijd een rondje langs verschillende projecten. De prins testte een Formule 1-simulator, zijn echtgenote liet zich blinddoeken en typte in braille. Het eerste woord dat in haar opkwam was George, de naam van haar tweejarige zoon. Met behulp van een apparaatje maakten de twee een dosa, een populaire snack in India. William nam een hapje, maar Kate bedankte.

  Tijdens het bezoek aan The Social lanceerde William de Tech Rocketship Awards, die succesvolle Indiase startups de kans geeft hun geluk te beproeven in Groot-Brittannië. "Dit bezoek maakt duidelijk dat India ver vooruitloopt op het gebied van innovatie en technologie", sprak de prins volgens Times of India. "Jullie vermogen te innoveren is niet alleen goed nieuws voor India, maar voor de hele wereld."

  William en Kate reizen deze week door India en Bhutan. Het bezoek aan The Social was het laatste programmaonderdeel in Mumbai. De hertog en hertogin van Cambridge zijn inmiddels in New Delhi, waar ze bij de India Gate een krans legden. Ook stonden ze in een museum stil bij het leven van Mahatma Gandhi. Maandagavond zijn William en Kate bij de partij tijdens een verjaardagsfeestje voor koningin Elizabeth. Zij wordt over tien dagen negentig jaar.

   

  11 april 2016 - 14:25