×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine is aan het bevallen

  In ziekenhuis Londen

  Catherine is aan het bevallen

  Catherine, de vrouw van de Britse prins William, is aan het bevallen. Dat heeft het Britse koningshuis bevestigd, zo meldden Britse media.


  Dat betekent dat de 'Great Kate Wait' bijna voorbij is. De Britten wachten al bijna anderhalve week met smart op de geboorte van het tweede kind van William en Catherine, ook wel Kate genoemd. Volgens Sky News is Catherine opgenomen in een privéafdeling van het St. Mary's Hospital in Londen, waar zij ook beviel van haar eerste zoon, George. Daar wordt de hertogin van Cambridge geholpen door hetzelfde medische team dat haar destijds bijstond.

  Her Royal Highness The Duchess of Cambridge was admitted at 06.00hrs to St Mary’s Hospital, Paddington, London and is in…

  Posted by The British Monarchy on vrijdag 1 mei 2015

   

  2 mei 2015 - 08:20