×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine in verwachting van tweede kindje

  Hertogin van Cambridge heeft last van zwangerschapsmisselijkheid

  Catherine in verwachting van tweede kindje

  Catherine, de echtgenote van de Britse prins William, is in verwachting van hun tweede kindje. Dat maakte Clarence House vandaag bekend.


  Het officiële persbericht luidt:

  ‘Hunne Koninklijke Hoogheden de Hertog en Hertogin van Cambridge zijn verheugd om bekend te kunnen maken dat de Hertogin van Cambridge in verwachting is van hun tweede kind.

  De Koningin en leden van beide families zijn opgetogen over het nieuws.

  Zoals tijdens haar eerste zwangerschap heeft de Hertogin last van Hyperemesis Gravidarum. Hare Koninklijke Hoogheid zal de Hertog van Cambridge vandaag niet vergezellen tijdens hun geplande activiteit in Oxford. De Hertogin van Cambridge wordt op Kensington Palace behandeld door artsen.’

  Catherine en William hebben al een zoon, prins George. Hij kwam op 22 juli 2013 ter wereld in het St Mary's Hospital in Londen. Zijn broertje of zusje zal na hem vierde in lijn voor de Britse troonopvolging zijn.

  8 september 2014 - 11:30