×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine in september naar Malta

  Eerste buitenlandse bezoek zonder William

  Catherine in september naar Malta

  Catherine, de vrouw van prins William, reist in september af naar Malta. Bij haar bezoek aan het eiland vertegenwoordigt de hertogin van Cambridge de koningin. Zo laat Clarence House weten.


  Het bezoek, dat zal plaatsvinden op 20 en 21 september, staat in het teken van de 50-jarige onafhankelijkheid van het eiland in de Middellandse Zee.

  BBC schrijft dat de reis naar Malta het eerste officiële buitenlandse bezoek van Catherine zal zijn zonder haar man prins William. Eerder dit jaar maakten de hertog en hertogin van Cambridge nog een drieweekse tour door Australië en Nieuw-Zeeland.

  21 juli 2014 - 17:56