×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine grapt over derde baby

  Catherine grapt over derde baby

  De hertogin van Cambridge heeft maandag gehint op een eventuele komst van een derde kindje. Dat deed Catherine op de eerste dag van haar vijfdaagse tour met prins William door Polen en Duitsland.


  Kate kreeg in Warschau een knuffelbeertje aangeboden die speciaal ontworpen is om pasgeboren baby's te kalmeren en waar prins George (bijna 4) en prinses Charlotte (2) eigenlijk te oud voor zijn. Toen ze de knuffel aanpakte, keek de hertogin volgens ITV naar William en grapte: "Dan moeten we nog maar meer baby's krijgen."

  Het paar woonde maandag in de namiddag een evenement bij voor start-ups. Rond het middaguur waren ze aangekomen in Warschau, waar eerst een ontmoeting met president Andrzej Duda op het programma stond. Dinsdag bezoeken William en Kate een voormalig concentratiekamp in de buurt van Gdansk in het noorden van Polen. Daar ontmoeten ze ook enkele overlevenden.

  18 juli 2017 - 10:18