×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine genoot weer van finale Wimbledon

  Catherine genoot weer van finale Wimbledon

  Catherine, de hertogin van Cambridge, was zondag weer te vinden bij de All England Lawn Tennis and Croquet Club. Met haar man prins William aan haar zijde genoot de hertogin van de mannenfinale van Wimbledon.


  Ook prins Albert van Monaco was zondag getuige van de wedstrijd tussen Roger Federer en Marin Cilic. De Zwitser Federer rekende in drie sets af met de Kroaat Cilic. De 35-jarige Federer schreef het oudste en meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld voor de achtste keer op zijn naam. Geen enkele andere tennisser deed dat eerder.

  Federer en Cilic konden op flink wat aandacht van royals en sterren rekenen. Onder anderen de acteurs Hugh Grant, Bradley Cooper en Eddie Redmayne waren van de partij. Naast William, Catherine en Albert zaten ook prins en prinses Michael van Kent, prinses Alexandra en de hertogin van Gloucester op de tribune.

  Traditiegetrouw overhandigde prins Edward, de hertog van Kent, de beker aan de winnaar. De neef van koningin Elizabeth is al bijna vijftig jaar erepresident van de All England Lawn Tennis and Croquet Club. Catherine is sinds vorig jaar beschermvrouwe van de organisator van Wimbledon. Zij nam die rol over van koningin Elizabeth, die de taak 64 jaar lang vervulde. De hertogin van Cambridge is groot fan van tennis en groeide op met Wimbledon, vertelde ze onlangs in een BBC-documentaire.

  De afgelopen jaren miste Catherine slechts één mannenfinale: in 2013. De destijds hoogzwangere hertogin smeekte haar gynaecoloog of ze naar de finale mocht, “maar hij zei: geen sprake van”. Twee weken nadat de Schot Andy Murray het toernooi won, beviel Catherine van zoon prins George. “Ik heb hem nadien een briefje geschreven waarin ik me excuseerde voor mijn afwezigheid.”

  16 juli 2017 - 18:17