×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine gasthoofdredacteur Huffington Post

  Hertogin van Cambridge vraagt aandacht voor geestelijke gezondheid kinderen

  Catherine gasthoofdredacteur Huffington Post

  Catherine, de vrouw van de Britse prins William, is half februari een dag lang gasthoofdredacteur van de Britse versie van website The Huffington Post. Dat schrijft Kensington Palace vrijdag op Twitter.


  De hertogin van Cambridge wil het vooral gaan hebben over het belang van een goede geestelijke gezondheid bij kinderen. Ook wil ze aandacht schenken aan de goede initiatieven die in heel Groot-Brittannië zijn opgezet om de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen te verbeteren, aldus de Huffington Post.

  De hertogin van Cambridge besteedt vaker aandacht aan problemen bij kinderen. Ze bezocht volgens Hello Magazine vlak voor kerstmis nog het Anna Freud Centre, dat kinderen helpt met gedragsproblemen. Ook nam ze samen met prins William deel aan een liefdadigheidsevenement in Londen. Catherine en William waren een dag lang effectenmakelaar en zamelden geld in voor Place2Be, een organisatie die zich op scholen inzet voor hulp aan kinderen. Catherine is beschermvrouwe van deze organisatie.

  15 januari 2016 - 12:12