×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine gaf startsein Tour de France

  Catherine gaf startsein Tour de France

  Prins William en zijn vrouw Catherine hebben samen met prins Harry zaterdagmiddag de start van de 101e editie van de Ronde van Frankrijk bijgewoond. Catherine kreeg zelfs de eer om het startlint door te knippen.


  Voorafgaand aan de start praatten de drie Britse royals met een aantal renners, zoals Chris Froome, Mark Cavendish, Alberto Contador en Andy Schleck. Het doorknippen van het lint was overigens een symbolische start. Zo'n drie kilometer verderop begon de eerste etappe daadwerkelijk.

  Het doorknippen van het lint is niet het enige dat Catherine zaterdag doet. De hertogin van Cambridge mag ook de gele trui aan de winnaar van de eerste etappe overhandigen. Aan de finish in Harrogate zal de vrouw van prins William ook vijf atleten ontmoeten die gesteund worden door SportsAid, een goed doel waarvan ze beschermvrouwe is. Verder zal Catherine een bezoekje brengen aan West Tanfield, een dorp langs de route van de eerste etappe.

  5 juli 2014 - 15:57