×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine en William in zeilrace

  Catherine en William in zeilrace

  Prins William en zijn echtgenote Catherine konden vrijdag uitwaaien tijdens hun bezoek aan Nieuw-Zeeland. De koninklijke gasten gingen zeilen. William en Catherine stapten elk aan boord van zeiljachten die voor Nieuw-Zeeland strijden om de America's Cup. De hertog en hertogin van Cambridge zijn dol op zeilen en volgens Engelse media ging het er behoorlijk fanatiek en competitief aan toe.


  Catherine was gekleed op de race met een waterdicht zeiljack. Toen de race begon, trok ze die uit en kwam een sportieve gestreepte trui tevoorschijn. Ze droeg een cap en droeg haar haar in een staart. Achter het roer was Catherine in haar element. Ook prins William genoot. De hertog van Cambridge sprak vooraf over ''een gezonde concurrentie'' tussen hem en zijn vrouw. Catherine won de race.
   

  11 april 2014 - 10:51