×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine draagt tiara van prinses Diana

  Catherine draagt tiara van prinses Diana

  De hertogin van Cambridge gaat gisteravond een bijzondere tiara op haar hoofd. Zij droeg de Cambridge Lover's Knot, een van de favoriete tiara's van prinses Diana.


  Catherine droeg dit hoofdsieraad bij de jaarlijkse Diplomatic Reception in Buckingham Palace. De tiara is in 1914 gemaakt voor koningin Mary. Het was een kopie van de tiara die haar grootmoeder, prinses Augusta van Hesse, had. 

  Mary gaf het hoofdsieraad aan koningin Elizabeth, die het op haar beurt doorgaf aan prinses Diana als huwelijkscadeau. De tiara werd bewaard in een kluis in Buckingham Palaca na de dood van Diana in 1997. 

  Het is niet de eerste keer dat Kate de tiara droeg. In 2015 zette zij deze ook op voor de Diplomatic Reception. 

  9 december 2016 - 11:06