×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt zeilers in Portsmouth

  Hertogin van Cambridge op pad met Sir Ben Ainslie

  Catherine bezoekt zeilers in Portsmouth

  Catherine mag dan ruim zes maanden zwanger zijn, dat weerhield haar er donderdag niet van naar Portsmouth te komen. De hertogin van Cambridge kwam in de havenstad in het zuidoosten van Engeland naar het nieuwe onderkomen van de 1851 Trust, een stichting die jongeren aanmoedigt te gaan zeilen. Ook ontmoette ze leden van de lokale zeilvereniging in de 170 meter hoge Spinnaker Tower, die een prachtig uitzicht biedt over de Engelse zuidkust.


  Catherine was in Portsmouth met olympisch zeilkampioen Sir Ben Ainslie, hij probeert de zeilwedstrijd America's Cup in 2017 naar Portsmouth te halen. De hertogin is sinds oktober beschermvrouw van de 1851 Trust, Ainslie is al langer ambassadeur.

  Het nieuwe pand van de stichting is nog in aanbouw en bevat onder meer een muur die is beschilderd door kinderen van zes scholen. Ook de hertogin, zelf een fervent zeilliefhebster, hielp een handje mee aan de geschilderde skyline op de muur. Daarbij lette ze volgens Daily Mail goed op dat er geen spetters zouden komen op haar kostbare jas.

  Voor de kleine prins George kreeg Catherine een T-shirtje mee.

  12 februari 2015 - 16:43