×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt vrouwengevangenis

  Catherine bezoekt vrouwengevangenis

  Hertogin Catherine heeft vrijdag een onverwacht bezoek gebracht aan een vrouwengevangenis in Gloucestershire. De vrouw van prins William ontmoette gevangenen en nam een kijkje bij een centrum dat vrouwen ondersteunt bij het het verwerken van misbruik en trauma's.


  De hertogin van Cambridge legde het verrassingsbezoek aan HMP Eastwood Park-gevangenis af om aandacht te vragen voor geestelijke aandoeningen en verslavingen. Dit onderwerp snijdt Kate vaker aan.

  Tijdens het bezoek kreeg Kate te horen welke steun beschikbaar is voor vrouwelijke gevangenen en hun families. Ook luisterde ze naar de persoonlijke verhalen van een aantal vrouwen, zo liet Kensington Palace weten via Twitter.

  4 november 2016 - 16:45