×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt Ronald McDonald Huis

  Catherine bezoekt Ronald McDonald Huis

  Patiëntjes van het kinderziekenhuis Evelina in Londen kregen dinsdag de hertogin van Cambridge op bezoek. Catherine bezocht in de ochtenduren het bijbehorende Ronald McDonald Huis en sprak daar de ouders die in het huis verblijven terwijl hun kind in het kinderziekenhuis Evelina ligt.


  Catherine kreeg een rondleiding door het huis en leerde over het Ronald McDonald Kinderfonds. Ze woonde ook een receptie bij en onthulde een plaquette waarmee ze het Ronald McDonald Huis officieel opende. De nieuwe accommodatie beschikt over 59 slaapkamers voor familieleden van ziekenhuispatiëntjes.

  Bij aankomst kreeg de hertogin een bloemetje aangeboden door de achtjarige Isabella. Haar broertje Luke (6) ligt momenteel in het kinderziekenhuis. Daarna ontmoette Kate onder anderen de acht maanden oude baby Mia, die al zeven maanden in het ziekenhuis ligt.

  28 februari 2017 - 14:35