×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt Luxemburg

  Catherine bezoekt Luxemburg

  Catherine, de hertogin van Cambridge, is donderdag verwelkomd in Luxemburg. Ze is er voor de herdenking van het Verdrag van Londen van 1867.


  In het Verdrag van Londen werd vastgesteld dat Luxemburg voortaan een neutrale staat was. Dat betekende in feite de onafhankelijkheid van het land, dat daarvoor bij Nederland hoorde.

  De hertogin van Cambridge, die kunstgeschiedenis studeerde, begon haar bezoek aan Luxemburg met een cultureel uitstapje. De echtgenote van de Britse prins William ging allereerst langs bij het Musée d’Art Moderne Grand-Duc Jean, ofwel het museum voor moderne kunst MUDAM. Voor de deur stonden belangstellenden te zwaaien met Britse vlaggetjes.

  In de loop van de middag wordt Catherine ontvangen op het paleis door groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa.

  Het eendaagse bezoek aan Luxemburg is de tweede buitenlandse reis die Catherine zonder William maakt. In oktober maakte ze haar eerste solobezoek en bezocht ze onder meer naar het Mauritshuis in Den Haag.

  11 mei 2017 - 15:26