×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt kinderkunstproject Londen

  Eerste openbare optreden Hertogin van Cambridge in 2015

  Catherine bezoekt kinderkunstproject Londen

  Catherine heeft donderdag haar eerste afspraak van 2015 gehad. De zwangere vrouw van prins William bracht een bezoek aan de Barlby Primary School in Londen.


  Tijdens haar bezoek gaf Catherine, die inmiddels zo'n vijf maanden zwanger is, de kunstkamer in de basisschool officieel zijn naam: The Clore. De hertogin is beschermvrouwe van het goede doel The Art Room, dat door middel van kunstruimtes in scholen kinderen zelfverzekerder, zelfbewuster en onafhankelijker wil maken. Het kunstlokaal in de Barlby Primary School is vernoemd naar de Clore Duffield Foundation. Deze stichting steunt The Art Room al jaren met donaties.

  Catherine sprak tijdens haar bezoek met leraren en leerlingen van de school. De hertogin van Cambridge kreeg ook een rondleiding door het gebouw. Vrijdag gaat ze weer op pad. Ze is dan aanwezig bij een evenement van The Fostering Network, ter ere van de 'inspanningen van pleegouders'.

  15 januari 2015 - 16:31