×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt jubilerend hotel

  Catherine bezoekt jubilerend hotel

  De zwangere vrouw van prins William is maandag weer op stap geweest. Catherine bracht een bezoek aan het Goring Hotel in Londen. verschillende Britse media zoals Daily Mail en Express hebben foto's van de hertogin van Cambridge op de website staan.


  Catherine, die intussen al bijna acht maanden in verwachting is en een persoonlijke uitnodiging had gekregen van het Goring Hotel, bracht het bezoek vanwege de 105e verjaardag van het hotel. Catherine kent het hotel goed. Ze verbleef er in 2011 samen met haar familie, de avond voordat ze met prins William trouwde.

  Daily Mail schrijft dat de hertogin er maandag wel wat vermoeid en bleekjes uitzag. De vrouw van de Britse prins droeg geen jas en zo was haar babybuik goed te zien. De Britse krant merkt op dat Catherine 'opvallend slank' is. Ze droeg geen positiekleding, ze had een jurk aan van Erdem.

  William was de afgelopen dagen ver van huis. Vorige week bezocht hij Japan en afgelopen zondag reisde hij door naar China. Als William deze week weer thuis komt, hebben de twee samen ook weer een aantal afspraken in hun agenda staan. Vorige week werd ook bekend dat Catherine op 11 maart afreist naar Margate in het graafschap Kent. Verschillende media schreven toen dat dit waarschijnlijk de laatste verplichting is van Catherine voordat ze met zwangerschapsverlof gaat.

  3 maart 2015 - 10:46