×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt gynaecologiecentrum Londen

  Catherine bezoekt gynaecologiecentrum Londen

  Catherine heeft dinsdag een bezoek gebracht aan het Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (RCOG). De zeven maanden zwangere hertogin van Cambridge is op dezelfde dag beschermvrouwe van het instituut geworden.


  Tijdens haar bezoek kreeg de hertogin demonstraties van operatietechnieken en verdiepte ze zich in de werkzaamheden van het Royal College. De vrouw van prins William kreeg informatie over wereldwijde campagnes van het college, zoals Leading Safe Choices. Dat onderwijsprogramma ondersteunt gezondheidsprofessionals in Zuid-Afrika en Tanzania die zich bezighouden met gezinsplanning. Ook woonde Catherine een discussie bij over het aanpakken van het stigma rondom de mentale gezondheid van moeders.

  De hertogin volgt als beschermvrouwe koningin Elizabeth op en kreeg van de RCOG-voorzitter Lesley Regan een certificaat overhandigd. Daarnaast kreeg de royal een bosje roze bloemen van een achtjarig jongetje.

  27 februari 2018 - 14:14