×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt aardewerkfabriek in Stoke-on-Trent

  Hertogin van Cambridge beschildert beker

  Catherine bezoekt aardewerkfabriek in Stoke-on-Trent

  Catherine, de hertogin van Cambridge, is woensdag weer op pad gegaan. Dit keer bracht de vrouw van prins William een bezoek aan de Emma Bridgewater-fabriek in Stoke-on-Trent. Catherine werd door een helikopter vanauit Londen naar de plaats gebracht.


  De zwangere Catherine kreeg een rondleiding in de fabriek waar bekers, mokken en servies met de hand worden gemaakt. Het bedrijf heeft een aantal mokken in productie genomen waarvan een deel van de opbrengst gaat naar EACH, East Anglica Childrens Hospices. EACH, waar Catherine beschermvrouwe van is, is een stichting die zich inzet voor terminaal zieke kinderen en hun familie.

  Tijdens haar bezoek aan de fabriek mocht Catherine zelf ook even proberen of ze een eigen mok kon maken. Catherine beschilderde een beker, daarvan is een kort filmpje online gezet via het Twitteraccount van het Britse hof.

  De hertogin van Cambridge ging woensdagmiddag ook langs bij een centrum van Action for Children in de plaats Smethwick. Tijdens haar bezoek werd Catherine bijgepraat over het werk van het goede doel. Action for Children steunt gevoelige en kwetsbare kinderen en hun familie.

  18 februari 2015 - 14:26