×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine beschermvrouwe zeilstichting

  Nieuwe taak voor Hertogin van Cambridge

  Catherine beschermvrouwe zeilstichting

  De hertogin van Cambridge heeft een nieuwe taak op zich genomen. Catherine is beschermvrouwe van het 1851 Trust geworden, een stichting die zich inzet voor zeilen. Dat heeft Clarence House via Twitter bekendgemaakt.


  ITV News meldt het nieuwtje ook. "Ik vind het erg leuk om beschermvrouwe te zijn van het 1851 Trust. Van jongs af aan heb ik gezeild en daarom weet ik dat het een goede manier is om kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen", aldus Kate volgens de nieuwszender. "Ik hoop dat we er met de 1851 Trust voor kunnen zorgen dat een nieuwe generatie ook gaat zeilen."

  Olympisch zeilkampioen Sir Ben Ainslie (links op de foto) zet zich ook in voor 1851 Trust.

  13 oktober 2014 - 14:07