×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla wordt goede fee voor schrijfwedstrijd

  Camilla wordt goede fee voor schrijfwedstrijd

  Camilla, hertogin van Cornwall, is voor even een goede fee. Als fee roept de echtgenote van prins Charles Britse kinderen in een animatiefilmpje op in de pen te klimmen voor de schrijfwedstrijd 500 Words.


  Camilla is erejurylid van de schrijfwedstrijd voor kinderen van vijf tot dertien jaar. Vorig jaar werkte de hertogin ook mee aan een filmpje ter promotie van 500 Words. Toen was ze volgens de BBC de eerste royal die haar stem leende aan haar getekende evenbeeld in het filmpje.

  Camilla’s oproep zorgde vorig jaar voor 123.436 inzendingen, ruim drieduizend meer dan in 2015. De fantasierijke verhalen van kinderen moeten dit jaar uiterlijk op 23 februari binnen zijn. Dan gaat de jury alle inzendingen doornemen, op 16 juni worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een evenement in de Tower of London.

  16 januari 2017 - 13:11