×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla viert haar verjaardag op Highgrove

  Camilla viert haar verjaardag op Highgrove

  Camilla krijgt zaterdagavond een intiem verjaardagsfeest in de Orangerie op Highgrove, de residentie van haar man prins Charles. De hertogin van Cornwall wordt maandag zeventig jaar.


  De party is georganiseerd door Michael Fawcett, de voormalige valet van Charles die op freelance basis nog altijd voor hem werkt. Hij regelde ook de feesten voor haar vijftigste en zestigste verjaardag.

  Voor het feest zijn 250 gasten uitgenodigd. Volgens The Times zijn veel vrienden teleurgesteld dat ze geen invitatie hebben gekregen. Onder de genodigden zijn William, Catherine en Harry, maar de verwachting is dat koningin Elizabeth en prins Philip het feestje zullen overslaan.

  Afgelopen maandag was er al een feest voor Camilla in Clarence House in Londen, waar vertegenwoordigers van de 89 goede doelen die ze steunt, waren uitgenodigd.

  15 juli 2017 - 15:56