×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla viert 68e verjaardag

  Camilla viert 68e verjaardag

  Camilla, de vrouw van prins Charles, viert vrijdag haar verjaardag. De hertogin van Cornwall is 68 jaar geworden.


  De echtgenote van prins Charles werd in 1947 in Londen geboren als Camilla Rosemary Shand. Ze was eerder getrouwd met Andrew Parker Bowles. Ze leerde Charles al kennen in 1972. Tijdens zijn huwelijk met Diana bleef Charles zijn vroegere geliefde ontmoeten. De Britse roddelpers gaf Camilla de schuld van het mislukken van Charles' huwelijk.

  In april 2005 zijn Charles en Camilla met elkaar getrouwd. Sindsdien wordt zij aangeduid als de hertogin van Cornwall. Hoe zij vrijdag haar verjaardag viert, is niet bekend. Er staan geen officiële afspraken in de agenda voor Charles en Camilla.

  17 juli 2015 - 09:54