×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla toont haar creatieve kant

  Hertogin van Cornwall maakt tekening

  Camilla toont haar creatieve kant

  Camilla heeft dinsdag tijdens een bezoek aan een bibliotheek in Exeter een aantal kinderen behoorlijk verrast. Toen de hertogin van Cornwall gevraagd werd om wat te tekenen op een vel papier, pakte ze tegen ieders verwachting in een groene stift om een beestje te tekenen.


  De kinderen in de bieb hadden vlak voor de komst van Camilla les gekregen van de bekende tekenares Sarah McIntyre. Toen de echtgenote van prins Charles eenmaal gearriveerd was, vroeg de illustratrice aan Camilla of ze een ondeugend zeediertje wilde tekenen. Hoewel dit niet op het officiële programma stond, besloot Camilla al lachend haar kunsten te laten zien.

  Op de website van Daily Mail zijn foto's van de creatie te bewonderen. De echtgenote van prins Charles was in de bibliotheek om een nieuwe ruimte te openen en om aandacht te vragen voor een speciaal zomerproject van bibliotheken.

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn maandag begonnen aan hun jaarlijkse bezoek aan de graafschappen Cornwall en Devon. De twee leggen daar, met elkaar en afzonderlijk, werkbezoeken af.

  16 juli 2014 - 12:10