×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla reikt prijs uit die vernoemd is naar haar schoonmoeder

  DeThe Queen Mother Champion Steeple Chase-prijs, een hele mond vol

  Camilla reikt prijs uit die vernoemd is naar haar schoonmoeder

  Camilla was aanwezig bij het jaarlijks terugkerende Cheltenham Festival.


  De Cheltenham paardenraces staan bekend als erg prestigieus. De renpaarden leggen een parcours met hindernissen af. In totaal duurt het evenement 4 dagen, Camilla was aanwezig op de 2e dag.

  Morgen is de belangrijkste race: 6 kilometer lang en met een verwachte 70.000 (!) toeschouwers. Deze race wordt ook wel de Gold Cup genoemd. De eigenaar van het paard dat wint, krijgt zo’n € 400.000 prijzengeld én een mooie -goudkleurige – beker.

  Lees ook:

  De beker die Camilla uitreikte na afloop van een race is vernoemd naar koningin Elizabeth. Het is niet bekend of ze morgen als toeschouwer bij de race der races aanwezig is. Over het gehele terrein zijn trouwens extra punten geplaatst waar mensen hun handen kunnen wassen. Dit om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  12 maart 2020 - 10:18