×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla is jarig

  Echtgenote van prins Charles is 67 jaar geworden

  Camilla is jarig

  Het is een bijzondere dag voor Camilla. De hertogin van Cornwall viert donderdag 17 juli namelijk haar verjaardag, de echtgenote van prins Charles is 67 jaar geworden.


  De prins van Wales en de hertogin van Cornwall zullen de verjaardag vast vieren, maar er staat ook een afspraak in de openbare agenda van prins Charles. De zoon van koningin Elizabeth wordt namelijk verwacht bij de Food and Farming School (een soort onderzoekscentrum), ook gaat hij langs bij een nabijgelegen boerderij. Daar spreekt hij studenten die deelnemen aan een speciaal lesprogramma dat de toekomst van de landbouw onderzoekt.

  Woensdag bracht Camilla een bezoekje aan de wijngaard Camel Valley in Bodmin, Cornwall. Daar kreeg ze alvast een verjaardagscadeau, namelijk een 6-liter fles bekroonde bubbel rosé. Wat prins Charles zijn vrouw cadeau geeft, is niet bekend. Camilla vertelde vorig jaar in een interview dat ze het zelf altijd heel moeilijk vindt om een presentje voor haar partner te kopen. "Charles is een van de moeilijkste mensen ter wereld om een cadeau voor te bedenken'', zei de hertogin van Cornwall. "Ik doe ontzettend mijn best om iets voor hem te vinden dat echt geweldig is. Dan zegt hij alleen: oh, dank je'', aldus Camilla. Uiteindelijk koos ze vorig jaar 'iets van porselein' voor hem uit.

  17 juli 2014 - 09:39