×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla in het geheim op balletles

  De 72-jarige hertogin wilt haar danskunsten graag privé houden

  Camilla in het geheim op balletles

  Camilla, de vrouw van prins Charles, blijkt sinds anderhalf jaar in het geheim balletlessen te volgen. Ze bekende aan Royal Central dat ze dit een keer per week samen doet met wat vrienden.


  Na een bezoek aan een balletklas in Nieuw-Zeeland vorig jaar werd Camilla geïnspireerd om zelf ook te beginnen. “Sarah, de lerares, zei tegen me: “Zou u een lesje willen volgen?”, dus ik heb een groepje oude vrienden bij elkaar gehaald en met z’n vieren zijn we begonnen.”

  Volgens Charles is er tijdens de 55-plussers les nogal wat gekreun en gepuf te horen. In haar telefoongesprek met vriendinnen, zei Camilla: “We moeten allemaal actief blijven. Als we dat niet doen, kunnen we ’s morgens niet meer uit bed komen.”

  Camila is inmiddels al 72 jaar en benadrukt dat ze haar danskunsten verder graag privé wil houden. “Ik ben een beginner en zal waarschijnlijk altijd een beginner blijven. Ik heb wel het gevoel dat ik na 18 maanden les misschien een beetje beter ben geworden.’’

  Lees ook:

  Kate is beschermvrouwe van de organisatie East Anglia’s Children’s Hospices (EACH). Ze stuurde hen een brief om woorden van steun uit te spreken.

  Kate stuurde een steunbrief naar een hospice voor kinderen

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

  29 april 2020 - 13:23