×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla geroerd tijdens bezoek aan India

  Camilla geroerd tijdens bezoek aan India

  De hertogin van Cornwall, Camilla, was diep onder de indruk van een rondleiding die ze kreeg in een centrum voor mishandelde en verwaarloosde kinderen in India. Ondanks de heftige verhalen die Camilla er te horen kreeg was het toch een vrolijke ontmoeting. Camilla was volgens Daily Mail het meest geraakt door het verhaal van een baby'tje van drie dagen oud dat door zijn tienermoeder in de steek was gelaten. "Je wilt ze het liefst allemaal in je armen nemen en mee naar huis nemen", zei ze. De vrouw van prins Charles gaf ook nog een korte toespraak aan een klas met meisjes. Vervolgens mocht ze ook nog een kijkje nemen in de ruimte waar de meisjes leren borduren en kleding maken. Camilla kocht er volgens de krant een paar tassen voor haar kleinkinderen. Eerder op de dag bezochten Charles en Camilla ook al een mobiele crèche in de stad. Deze is bedoeld voor mensen die werken in de bouw. De crèche reist mee naar een nieuw bouwproject. Charles en Camilla verblijven negen dagen in India. Het is hun derde officiële bezoek aan het Aziatische land. Het stel is inmiddels aan de vierde dag van hun bezoek begonnen.


  9 november 2013 - 18:04