×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla en Charles plaatsen lente-achtige foto op Ierse feestdag

  Het paar wenst iedereen een mooie St. Patrick's Day

  Camilla en Charles plaatsen lente-achtige foto op Ierse feestdag

  Op zowel het Twitter- als het Instagram-account van Clarence House is een nieuwe foto van Camilla en Charles geplaatst. Tussen de ontluikende lentebloemetjes.


  Het stel staat vrolijk op de foto, in de zon en met om hen heen groen gras en bloemetjes. De tekst bij de foto is eenvoudig en concreet: iedereen een hele mooie St. Patrick’s Day gewenst. De groet is voorzien van de klavertje vier-emoji. Dit is het nationale symbool van Ierland.

  Een paar dagen geleden werden op Instagram al prachtige foto’s gedeeld van velden vol met narcissen in de tuinen van Clarence House. Ook de bloeiende magnolia mocht niet ontbreken. Camilla en Charles zijn beiden tuin-fanaten.

   

  Lees ook:

  Beeld: Twitter @ClarenceHouse, Instagram @clarencehouse, ANP/EPA

  17 maart 2020 - 12:26