×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla en Charles helpen leraren een stukje op weg

  Ze delen een platform waar online lessen en info staan

  Camilla en Charles helpen leraren een stukje op weg

  Ook in Engeland zitten leerlingen en leraren veelal thuis. En omdat van-huis-uit lesgeven nu eenmaal een stuk anders gaat dan op school, delen ook Camilla en Charles een tip die de leraren een beetje kan helpen.


  Al was het maar om inspiratie op te doen. Maar hele lessen (‘lectures’) zijn er ook te vinden, op het platform waarvan Charles en Camilla de link delen. Dat doen ze via hun Twitter-account. De reacties eronder zijn overwegend positief. Zo zegt Twitter-gebruiker queen vic ‘this will come in handy!’ (dit gaat goed van pas komen) en Twitteraar DocWatson, een docent uit Wales: ‘thank you, going into my online lesson plans now’ (bedankt, ik ga dit meteen verwerken in m’n online lessen).

  https://twitter.com/ClarenceHouse/status/1257292398612398083

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: ANP/EPA, Twitter @ClarenceHouse

  5 mei 2020 - 12:32