×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla bezoekt hospice

  Zij sprak er met leden van een rouwgroep

  Camilla bezoekt hospice

  De vrouw van prins Charles bezocht gisteren het Prospect Hospice ter ere van hun 40-jarige jubileum.


  Als onderdeel van haar bezoek sprak ze onder andere met leden van een rouwgroep, leerde zij meer over de catering in het hospice en ontdekte ze de mogelijkheden van virtual reality.

  LEES OOK:

  Extreem dankbaar

  Op hun Instagrampagina laat de instelling weten de hertogin extreem dankbaar te zijn voor haar voortdurende interesse in het werk van de hospice.

  Bron: The Royal Family Instagram

  22 januari 2020 - 10:22