×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Buckingham Palace bevestigt relatiebreuk Lady Davina

  Lady Davina en Gary Lewis zijn gescheiden

  Buckingham Palace bevestigt relatiebreuk Lady Davina

  Lady Davina Windsor, de dochter van de hertog van Gloucester, is gescheiden. Buckingham Palace bevestigde de relatiebreuk aan Hello! Magazine. Davina trouwde in 2004 met Gary Lewis, het voormalige stel heeft twee kinderen.

  “Lady Davina en Gary Lewis zijn vorig jaar gescheiden”, aldus Buckingham Palace. Waarom het huwelijk is gestrand, is niet bekendgemaakt. Naar verluidt speelde de verschillende achtergrond van de bruid en bruidegom mee. De in Nieuw-Zeeland geboren Gary was de eerste van Maori-afkomst die met een lid van de Britse koninklijke familie trouwde.

  Hoewel Davina enige tijd met Gary in Auckland woonde, zou ze inmiddels weer terug zijn in het Verenigd Koninkrijk. Met haar kinderen Senna Kowhai (8) en Tāne Mahuta (6) zou de 41-jarige Davina in Londen wonen.

  Lady Davina is de oudste dochter van prins Richard, de hertog van Gloucester, en zijn vrouw Brigitte. Richard is een neef van koningin Elizabeth. Davina is momenteel dertigste in lijn van troonopvolging.

  16 maart 2019 - 17:15