×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Broertje van Kate stelt bruiloft uit

  James Middleton neemt besluit vanwege de Corona-crisis

  Broertje van Kate stelt bruiloft uit

  De 32-jarige ondernemer en zijn aanstaande, de Franse Alizee Thevenet, stellen alle feestelijkheden uit. Ze zijn verloofd sinds afgelopen najaar.


  James vroeg Alizee in oktober ten huwelijk. En de bruiloft stond gepland voor aankomende zomer. Die gaat nu dus niet door, laat het stel weten.

  Via vrienden is naar buiten gekomen dat het stel baalt, maar dat ze liever wachten tot een veiliger moment voor alle gasten om erbij te kunnen zijn.

  Lees ook:

  James plaatste het goede nieuws over zijn aanzoek in oktober op zijn Instagram-account. ‘She said oui’ (‘ze zei ja’) staat onder een schattige foto van het koppel.

   

   

  Bron: ANP. Beeld: Instagram @jmidy

  23 maart 2020 - 12:22