×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britten wachten in spanning op komst baby

  Britten wachten in spanning op komst baby

  Meteen na de bekendmaking dat Kate in het ziekenhuis is begonnen aan de bevalling van haar derde kind spoedden belangstellenden en journalisten zich naar de Lindo-vleugel van het St. Mary’s ziekenhuis. De echte fans van de Britse royals hebben een week geleden al hun tent opgeslagen bij het hospitaal om niets van het spektakel te missen.


  In St. Mary's ziekenhuis beviel Kate ook van prins George en prinses Charlotte. Voor de deur, bewaakt door een enkele agent, wachten belangstellenden het nieuws af over de komst van de derde zoon of dochter van het koninklijk echtpaar. Sommige Britse media tonen via hun website een livefeed waarbij de camera gericht is op de deur van de kliniek.

  Volgens een verklaring van Kensington Palace bevindt de prinses zich in de eerste fase van de bevalling. Er wordt rekening mee gehouden dat het snel kan gaan. George kwam in 2013 ongeveer tien uur nadat de prinses was opgenomen ter wereld. Zijn zus Charlotte was een stuk sneller, ze zag al 2 uur en 34 minuten na binnenkomst in het ziekenhuis van haar moeder het levenslicht.

  De baby zal de vijfde in de rij van troonsopvolging van koningin Elizabeth zijn, na prins Charles, prins William en zijn of haar broer George en zus Charlotte. Prins Harry zakt naar de zesde plaats in de rij van troonopvolgers.

  23 april 2018 - 11:29