×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse woning van Harry en Meghan wordt gesloten

  Personeel ontslagen of ergens anders ondergebracht

  Britse woning van Harry en Meghan wordt gesloten

  Het huis dat Harry en Meghan onlangs hebben opgeknapt voor 2,8 miljoen euro, Frogmore Cottage, wordt gesloten.


  Dat meldt The Guardian. Het stel, dat vorige week besloot een stap terug te doen uit het koninklijke leven, is van plan om hun tijd op te delen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika.

  De beheerder van het huis en de schoonmaakster worden ondergebracht op andere plekken binnen de hofhouding van koningin Elizabeth. Andere medewerkers, zoals chefs en kamermeisjes, zijn ontslagen. Het lijkt er dus op dat Harry en zijn vrouw Meghan in de toekomst niet veel tijd meer gaan doorbrengen in het thuisland van de prins.

  Meghan zit al een tijdje met haar zoontje Archie in Canada. Harry heeft nog afspraken in het Verenigd Koninkrijk de komende tijd, maar voegt zich daarna bij zijn vrouw en kind.

  17 januari 2020 - 19:50