×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals waarschuwen paparazzi

  Als de kinderen in het openbaar spelen

  Britse royals waarschuwen paparazzi

  De Britse koninklijke familie heeft vrijdag paparazzi gewaarschuwd niet steeds gevaarlijker capriolen uit te halen in hun pogingen om de tweejarige prins George te fotograferen.


  Fotografen volgen George en zijn oppas door parken in Londen en rijden achter auto's aan die uit de koninklijke verblijven komen. De politie trof een fotograaf aan in een geblindeerde auto bij een speeltuin waar het prinsje wel eens speelt, verklaarde Kensington Palace, waar George met zijn ouders William en Kate woont. 'De tactieken die worden gebruikt zijn steeds gevaarlijker.'

  Het prinselijk paar wil dat de kinderen in het openbaar kunnen spelen zonder gefotografeerd te worden. 'De overgrote meerderheid van de media wereldwijd weigert om dit soort foto's te plaatsen. Dat is een belangrijke en lovenswaardige houding waar de hertog en hertogin van Cambridge erg dankbaar voor zijn', zo staat in de brief te lezen.

  William is vastbesloten zijn gezin tegen opdringerige paparazzi te beschermen. De zaak ligt extra gevoelig bij hem, omdat zijn moeder prinses Diana in 1997 om het leven kwam na een wilde achtervolging door persfotografen in Parijs.

  Via Twitter bedankten de de hertog en hertogin van Cambridge iedereen voor alle steun die ze de afgelopen maanden mochten ontvangen. Ze waren blij dat ze foto's van hun kinderen prins George en prinses Charlotte konden delen en willen dat de komende maanden en jaren blijven doen. Ze hopen George en Charlotte in de toekomst nog vaak mee te kunnen nemen naar publieke evenementen, waar fotografen ze op een prettige manier, die geen inbreuk maakt op hun privacy, kunnen vastleggen.

  14 augustus 2015 - 14:31